Press release

2020 DOW JONES SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK İNDEKSİ ENDÜSTRİ LİDERLERİ: BUREAU VERITAS PROFESYONEL HİZMETLER SEKTÖRÜNDE 1 NUMARA

17.11.2020

Test, denetim ve sertifikasyon hizmetlerinde dünya lideri olan Bureau Veritas, 2020 Dow Jones Sürdürülebilirlik Endeksleri (DJSI) Kurumsal Sürdürülebilirlik Değerlendirmesi sıralamasında Profesyonel Hizmetler sektör kategorisindeki en sorumlu şirket seçildi.

13 Kasım 2020'de S&P Dow Jones Endeksleri yıllık DJSI sonuçlarını açıkladı. Bureau Veritas, 33 şirket arasında Profesyonel Hizmetler sektörünün en iyi DJSI endüstri lideri seçildi. DJSI endüstri liderleri, Dow Jones Sürdürülebilirlik Endekslerinde temsil edilen 61 endüstrinin her birinde en iyi performans gösteren şirketlerdir.

Bureau Veritas, 35/100 endüstri ortalamasına kıyasla 84/100 puan aldı. Grubun değerlendirme sonuçları üç kriterde de 82 ile 86 arasında değişmektedir: Yönetişim ve Ekonomik, Çevresel ve Sosyal.

Didier Michaud-Daniel, İcra Kurulu Başkanı, Bureau Veritas:

“Yıllık DJSI değerlendirmesinde 1 numaralı konuma ulaştığımız için son derece gururluyuz. İşletmeden İşletmeye ve İşletmeden Topluma şirketi olarak, insanlar ve gezegen üzerindeki olumlu etki açısından sektör için bir rol model olmak istiyoruz. Bu tanılırlık, Grubun misyonunun ve değerlerinin merkezinde yer alan kurumsal sosyal ve çevresel sorumluluğa olan derin bağlılığını ifade eder. Müşterilerimizi kendi sürdürülebilirlik performanslarını iyileştirme çabalarında desteklemek ve eylemlerinin güvenilirliğini kanıtlamak için olan BV Yeşil Çizgi hizmet ve çözümlerini yansıtıyor. "

Ödül, Grubun sürdürülebilir bir şirket olma ve toplumun sorumlu ilerlemesini destekleme taahhüdünü göstermekte ve takdir etmektedir.

Yeşil Çizgi aracılığıyla Bureau Veritas, tüm iş sektörlerine çok çeşitli sürdürülebilirlik hizmetleri ve çözümleri sunarak müşterilerin bu alandaki büyüyen zorlukları ele almalarına olanak tanır.

DSJI ENDÜSTRİ LİDERLERİ HAKKINDA DAHA FAZLA BİLGİ ALMAK İÇİN

basın bültenini indirin