Solar panels

Bureau Veritas, GÜNDER kurumsal üyesi

25.06.2021

Test, Gözetim ve Belgelendirme hizmetlerinde dünya lideri olan Bureau Veritas, Uluslararası Güneş Enerjisi Topluluğu Türkiye Bölümü (GÜNDER) kurumsal üyeleri arasında yer almaktadır.

Tüm sektörlerde şirketler, iklim değişikliğini olumlu yönde etkilemek, doğal kaynakların korunmasına yardımcı olmak ve çevreyi korumak istiyor. Etkili eylem planları uygulamak ve karbon ayak izlerini ölçmek, net sıfır karbonlu bir geleceğe doğru yolculuklarında çok önemli adımlardır.

Bureau Veritas, enerji geçişini hızlandırmada enerji sektörünü desteklemeye kararlıdır. Bunu, yenilenebilir enerji geliştirme ve işletmesiyle ilgili acil ve gelecekteki zorlukların üstesinden gelen bir dizi çözüm sunarak yapıyoruz.

Entegre bileşen denetimi, test ve belgelendirme hizmetlerimiz sayesinde, tüm güneş paneli tedarik süreci boyunca fotovoltaik (PV) güneş projelerinizi destekliyoruz. İmalattan işletmeye kadar verim hesaplamaları, tasarım doğrulaması, proje yönetimi, devreye alma desteği, durum izleme ve verim iyileştirmesi hizmetlerimizle müşterilerimizin yanındayız.

GÜNDER üyesi olan Bureau Veritas, yenilebilir enerji alanındaki deneyimiyle sektöre katkı vermeye devam etmektedir.

ENERJİ SEKTÖRÜNDEKİ HİZMETLERİMİZLE İLGİLİ DETAYLI BİLGİ İÇİN