«BV İLE İŞİNİZİ YENİDEN BAŞLATIN»

29.04.2020

Test, denetim ve belgelendirme (TIC) hizmetlerinde dünya lideri olan Bureau Veritas, her büyüklükteki şirketi iş faaliyetlerini yeniden başlatırken desteklemek için bir dizi çözüm geliştirdi.

Didier Michaud-Daniel, İcra Kurulu Başkanı:

“Uzman, bağımsız bir üçüncü taraf olarak rolümüz, bu yeniden başlama döneminde güven koşullarını yaratmak için her zamankinden daha fazla önemlidir. Bureau Veritas, çalışanlarının ve müşterilerinin sağlığını ve güvenliğini korumalarında müşterilerine yardımcı olmak için dünya çapında tüm çabaları sarf etmeye kendini adamıştır. 140 ülkedeki coğrafi varlığımız ve belgelendirme süreçlerindeki rakipsiz deneyimimiz; şirketlere, kamu yetkililerine ve bir bütün olarak topluma hizmetlerimizi ve yerel özellikler ve düzenlemeler hakkında derinlemesine bilgi vermemizi sağladığı için önemli varlıklardır.”

Marcel Hochar, Orta Doğu ve Orta Asya Kıdemli Başkan Yardımcısı:

“İşletmeler haftalarca kısıtlandıktan sonra çalışmaya devam etmeyi düşünürken, bunu Güven ve Emniyet taşıyan kontrollü bir şekilde yapmaları büyük önem taşımaktadır.

Bureau Veritas, uluslararası ve yerel gereklilikleri göz önünde bulundurarak, müşteriye özel süreçler ve çözümlere dayanarak, uygun sağlık ve güvenlik koşullarıyla işe yeniden açılmaya hazır olmalarını değerlendirmede yerel müşterilerimize ve paydaşlarımıza eşlik etmeye hazırdır. Ayrıca, gerekli sağlık ve güvenlik koşullarının sürdürülmesini sağlamak için operasyonlar sırasında düzenli denetimler ve değerlendirme sistemleri uygularız.”

“BV ile İşinizi Yeniden Başlatın” bir dizi uzman ve paydaşla işbirliği içinde geliştirilmiştir. Bureau Veritas'ın hedefleri:

- Faaliyetin yeniden başlaması için uygulanan sağlık, güvenlik ve hijyen prosedürlerinin yerel ve uluslararası düzenlemeleri ve tanınmış en iyi uygulamaları karşıladığından emin olmak
- Tanımlanan prosedürlerin şirketin iş alanının özel ihtiyaçlarıyla ilgili olduğunu ve etkin bir şekilde uygulandığını doğrulamak
- Güvenilir bağımsız üçüncü taraf rolü sayesinde bir sertifika veya uygunluk etiketi sunmak.

“İşinizi BV ile Yeniden Başlatın”, insanların yaşadığı ve çalıştığı şantiyelerden fabrikalara, ofislerden otellere, restoranlardan mağazalara ve kamu tesislerine kadar tüm yerlere özgü riskleri ele almak için tasarlanmıştır.

Güvenlik mutlak önceliğimizdir. Ekiplerimizin, ekiplerimizin ailelerinin ve müşterilerimizin sağlığı bizim önceliğimizdir. Bureau Veritas olarak, COVID-19 krizinin işimiz üzerindeki etkisini en aza indirmek için küresel ve yerel düzeyde koordineli bir yaklaşım uyguladık. Bu zor küresel sağlık ve ekonomik belirsizlik dönemini atlatırken sizi desteklemeye devam edeceğiz.

“BV ile İşinizi Yeniden Başlatın” hakkında daha fazla bilgi almak için, bize ulaşın: bv.turkey@bureauveritas.com

BASIN BÜLTENİNİ BURADAN İNDİREBİLİRSİNİZ

Bureau Veritas Hakkında

Bureau Veritas test, denetim ve belgelendirme alanında dünya lideri bir tedarikçidir. 1828 yılında kurulan Grubun dünya genelinde 1.500'den fazla ofis ve laboratuvarda 78.000'den fazla çalışanı bulunmaktadır. Bureau Veritas, müşterilerinin varlıklarının, ürünlerinin, altyapısının ve süreçlerinin kalite, sağlık ve güvenlik, çevre koruma ve sosyal sorumluluk açısından standartlara ve düzenlemelere uygun olmasını sağlamak için hizmet ve yenilikçi çözümler sunarak müşterilerinin performanslarını artırmalarına yardımcı olur.

Bureau Veritas 30 yıldır Türkiye’de faaliyet göstermektedir ve 600’den fazla çalışanı ile 11 ofisinde hizmet vermektedir.