AdobeStock_226203559

Web Semineri: Turizm Sektöründe Enerji Yönetimi

17.06.2022
Summary

İklim değişikliğinin hızlanması ve enerji fiyatlarının değişken olması nedeniyle dünya çapındaki işletmeler enerji yönetiminde kritik bir dönüm noktasıyla karşı karşıyadır. Enerjiyi daha verimli kullanmak, işletmenizi geleceğe hazırlamanın etkili bir yoludur. Karbondan arındırılmış güç kaynaklarına geçerek ve genel enerji kullanımını azaltarak maliyetleri en aza indirebilir ve çevresel kimliğinizi kanıtlayabilirsiniz.

Denetim ve belgelendirme hizmetlerinde dünya lideri olarak, 400.000 müşterimizin daha sürdürülebilir iş ve daha sürdürülebilir bir dünyaya doğru yolculuklarında daha verimli, daha metodik ve daha güvenilir olmalarını destekliyoruz. Bureau Veritas, sürdürülebilirlik stratejisini gerçekleştirmede tüm müşterilerine eşlik etmeye, çalışanlarının ve paydaşlarının beklentilerini karşılamayı kendisine hedef edinmektedir.

Sürdürebilirlik alanındaki web seminerimiz Turizm Sektöründe Enerji Yönetimi’nde; enerji yönetim sisteminin faydaları, enerji yönetimi, ISO 50001:2018 standart yapısı, yasal yükümlülük bilgisi, Bureau Veritas’ın Enerji Yönetim Sistemi belgelendirme alanındaki çözüm ve hizmetleri hakkında bilgi verilecektir.

Tarih: 23 Haziran 2022
Zaman: 11:00