Bureau Veritas,

Şeffaflık ve Güvenilirlik

Getirmelerini Sağlar

08.12.2021

Test, denetim ve belgelendirmede dünya lideri olan Bureau Veritas, şirketlerin ESG (ÇSY) yol haritalarını yönetmelerine ve sürdürülebilirlik stratejilerinin ilerlemesini izlemelerine yardımcı olan bir çözüm paketi olan Clarity'i başlattığını duyurdu. Clarity ile Bureau Veritas, müşterilerini Sosyal, Sağlık ve Güvenlik, Çevre, Biyoçeşitlilik, İklim Değişikliği, İş Etiği ve Sorumlu Kaynak Kullanımından Hayvan Refahı, Enerji Verimliliği ve Atık Yönetimine kadar geniş bir konu yelpazesinde destekler.

Finansal performansın ve yenilik yapma yeteneğinin ötesinde, şirketler artık insanlar ve gezegen üzerindeki olumlu etkileriyle ölçülmektedir. Kuruluşlar artık KSS stratejileri hakkında kamuoyuna açıklamalar yapmalı ve aldıkları taahhütlerin güvenilir ve verimli bir şekilde uygulandığını göstermelidir.

Didier Michaud-Daniel, Bureau Veritas İcra Kurulu Başkanı, şunları söyledi:

“BV Yeşil Çizgi hizmet ve çözümlerimiz aracılığıyla taahhütlerini şeffaf, güvenilir ve anlamlı eylemlerle göstermeye çalışanların yanındayız. Clarity sayesinde, şirketlerin sürdürülebilirlik yol haritalarını iletmesine olanak tanıyan tutarlı ve güvenilir bilgiler sağlıyoruz. Test, gözetim ve belgelendirme hizmetleri sunmanın yanı sıra, müşterilerimizin paydaşlarıyla güven oluşturma ve KSS stratejilerini güvenilir değer yaratma araçları haline getirme yolculuğuna katkıda bulunuyoruz. Clarity, misyonumuzu mükemmel bir şekilde göstermektedir: Sorumlu İlerleme sağlayarak Güven Dünyasını Şekillendirmek.”

Bureau Veritas, karar vericilerin ESG (ÇSY) taahhütlerini güvenilir hale getirmek için BV Yeşil Çizgi hizmet ve çözümlerinin bir parçası olan Clarity'yi geliştirdi. BV'nin küresel ayak izinden (140'tan fazla ülke) ve bağımsız bir doğrulama şirketi olarak yaklaşık 200 yıllık uzmanlığından yararlanan bu entegre çözüm şunları sunar:

• Doğruluk: Clarity'nin sektöre özel değerlendirme modülleri aracılığıyla şirketler, sürdürülebilirlik yol haritalarının verimli bir şekilde uygulanmasını yerinde ölçebilir.
  • Güvenilirlik: Şirketler sürdürülebilirlik iletişimlerini daha güvenilir hale getirebilirler. BV ile bağımsızlığı ve tarafsızlığı ile dünya çapında tanınan güvenilir bir ortağa güvenebilirler.
  • Verimlilik: Şirketler, eylem önceliklendirmesini kolaylaştırmak için tüm saha gözlemlerinin toplandığı ve sıralandığı, sınıfının en iyisi dijital gösterge panosu sayesinde sürdürülebilirlik stratejilerini verimli bir şekilde yönlendirebilir.
  • Basitlik: Şirketler, hızlı uygulama için standartlaştırılmış BV değerlendirme kontrol listelerini kullanabilir veya belirli ihtiyaçları entegre etmek için özelleştirmeyi tercih edebilir.

Clarity, kuruluşların sürdürülebilirlik stratejilerini harekete geçirmesine yardımcı olur. Bu yaklaşım, sistematik olgunluk değerlendirmeleri aracılığıyla, karmaşık değer zincirlerinde çabalarını nereye odaklamaları gerektiğini açıkça belirlemelerine yardımcı olur.

BASIN BÜLTENİNİ İNDİRİN

Bureau Veritas ve BCG, 9 Aralık 2021'de verimli sürdürülebilirlik stratejilerini uygulamanın en iyi yoluna odaklanan ve Clarity'yi sunan bir web semineri düzenleyecek

SABAH OTURUMU

Gün: 9 Aralık 2021