Yeşil Zemin

Bureau Veritas ve Sürdürebilirlik Akademisi'nden Green Check - Yeşil Kontrol Sertifikası

13.12.2021

Bureau Veritas müşterilerinin kalite, güvenlik, sağlık ve sürdürülebilirlik risklerini yöneterek, yaşadığımız dünyayı olumlu bir şekilde dönüştürmeye katkıda bulunur. Müşterilerimizin daha sürdürülebilir iş ve daha sürdürülebilir bir dünyaya doğru yolculuklarında daha verimli, daha metodik ve daha güvenilir olmalarını destekliyoruz.

Sürdürülebilirlik Akademisi, iş dünyasında daha iyi bir geleceği şekillendirmek için etkili olmak ve bu yolda değişim ve dönüşüm yaratmak üzere çalışan, kar amacı gütmeyen, lider sürdürülebilirlik merkezidir.

Bureau Veritas ve Sürdürebilirlik Akademisi biraraya gelerek, işletmelerin sürdürülebilir iş uygulamalarındaki yeşil taahhütlerini ve başarılarını doğrulamak ve teşvik etmek için bir sertifika programı geliştirmiştir. Green Check – Yeşil Kontrol Sertifikası, alışveriş merkezleri, ofisler, mağazalar, banka şubeleri, bayiler ve perakende noktalarını kapsamaktadır. Bureau Veritas tarafından yapılan şeffaf denetimler sonucunda, Green Check – Yeşil Kontrol sertifikası alan kurumlar, çevresel duyarlılık konusunda yaptıkları çalışmaları topluma sunabilmektedir.